Carbon Pro Cleaning

Carbon Pro Cleaning houdt uw motor in topconditie

Carbo Pro Cleaning, de innovatieve manier om uw motor schoon te houden

Niets is beter dan een goed onderhouden motor, zo gaat hij langer mee. Met onze uitmuntende decarbonizing machine wordt uw motor in slechts 30 minuten van alle vastgezette koolstof ontdaan waardoor deze weer als nieuw draait. Want, een schone motor is een gezonde motor.

Loopt de motor van uw wagen niet zo lekker? Dan hoeft u niet gelijk motoronderdelen te gaan vervangen. De motor kan namelijk gewoon vervuild zijn door afzettingen van koolstof. De Carbon Cleaning machine is een knap staaltje technologie en is in de loop der jaren uitgegroeid tot en machine met een opmerkelijke capaciteit om motoren van koolstof te ontdoen. Hierbij worden waterstofatomen door de leidingen voor luchtinlaat gepulseerd waarbij maar liefst 75% van de afgezette koolstof wordt meegenomen.


Reparaties voorkomen

Door uw motor preventief te reinigen kunt u uw huidige motoronderdelen herstellen. Dure onderdelen vervangen wordt zo overbodig. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe EGR-klep (370-900 euro) of een roetfilter (van 600 tot 2000 euro.

Motorproblemen kunnen voortvloeien uit een slechte verbranding waarbij de performance van de motor afneemt en deze verstikt. Carbon Pro Cleaning kan vermijden dat u motoronderdelen moet gaan vervangen. Bovendien blijven hierdoor de zuigerveren los, waardoor het olieverbruik niet gaat toenemen.

Carbon Pro Cleaning, de voordelen

  • Verwijdert koolstofafzettingen bij alle motortypes
  • Herstelt de motorprestaties en het originele brandstofverbruik
  • Verhindert het begeven van dure motoronderdelen (bougies, kleppen, EGR-klep, DPF, injectoren,...
  • Verminderde uitstoot van verkeerde uitlaatgassen en motorgeluid
  • Verminderde uitlaatgassen
  • Vereenvoudiging van roet- en 4 gas meting
  • Verhoogde levensduur van de motor
Image
Image
Openingstijden
Maandag tot Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag   : Gesloten
Zeppelinstraat 10b, 3846 CL Harderwijk

Gratis inschrijven nieuwsbrief