Chiptuning

Chiptuning

Het is ook mogelijk om uw auto, bedrijfsauto of camper te voorzien van een chiptuning bij Carbon Pro Cleaning. Haal alles eruit wat erin zit. Met een chiptuning passen wij de software van het motormanagement aan. Hierdoor presteert de motor beter en rijd zuiniger.

Brand het motorlampje? Houd de auto in? In veel gevallen biedt Carbon Pro Cleaning een oplossing. Echter bestaat de kans dat het probleem hardnekkig is, of dat er een elektronische storing aanwezig is. Met ons geavanceerde diagnose apparatuur kunnen wij vaak snel de vinger op de zere plek leggen. Het is mogelijk om bepaalde functies of onderdelen uit te programmeren in de software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan storingscodes aan een sensor, roetfilter of EGR-klep. De kosten om het uit te programmeren, is een fractie in vergelijking met het vervangen van het des betreffende onderdeel.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor uw auto kunnen betekenen? Vul de gegevens van uw auto in en bekijk hieronder wat er aan vermogen en koppel toename mogelijk is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
E-mail *
Kenteken *
Kilometerstand: *
Opties
- Carbon Pro Cleaning
- Diagnose
- EGR uitprogrammeren
- injector ultrasoon schoonmaken
Opmerking / VraagImage
Image
Image
Image
Openingstijden
Maandag tot Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag   : Gesloten
Zeppelinstraat 10b, 3846 CL Harderwijk

Gratis inschrijven nieuwsbrief